AMIEA VYTAL СКАЛП СИСТЕМА - AMIEA
Безплатна доставка при поръчка над 100 лв. до офис на спиди
PMU logo
AMIEA VYTAL СКАЛП СИСТЕМА
15.09.2022
AMIEA VYTAL СКАЛП СИСТЕМА
AMIEA VYTAL СКАЛП СИСТЕМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ МИКРОПИГМЕНТАЦИЯ НА СКАЛАПА
Като пионер в микропигментацията с над 20 години опит, ние разработихме първата цялостна система за микропигментация на скалпа, която позволява перфектни резултати за нуждите на всеки от вашите клиенти, като плътност на светлите зони, индивидуален вид на бръсната глава и покритие на белези.

ЗАЩО МИКРОПИГМЕНАЦИЯ НА СКАЛПА?
Пълната коса се свързва със здраве, младост и жизненост както за мъжете, така и за жените. Изчислено е, че 7 от 10 мъже и 3 от 10 жени по света страдат от косопад. Качеството на живот на засегнатите страда.

Микропигментацията на скалпа е изкуството за създаване на оптична илюзия на космените фоликули и следователно впечатлението за изключително прецизен и точен външен вид на косата. Специално разработената Amiea Vytal Scalp System е специално разработена, за да позволи различни техники и следователно да постигне индивидуални резултати.

ДАЙТЕ НА КЛИЕНТИТЕ ШАНС ЗА НОВО КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ.
Ние ви доставяме най-доброто качество, за да улесним живота ви. Няма значение дали сте начинаещ, напреднал практикуващ или професионалист с дългогодишен опит – ние ви предоставяме инструментите, които да ви изведат по пътя към успеха.
 ИМАЙТЕ ВСИЧКО С AMIEA
  MADE IN GERMANY
Безплатна доставка на поръчка над 100лв.
Най-добра цена
Гарантирано качество
Перфектно обслужване