MICRONEEDLING
Безплатна доставка при поръчка над 100 лв. до офис на спиди
PMU logo
AMIEA VYTAL SKIN SYSTEM
13.09.2022
AMIEA VYTAL SKIN SYSTEM
КОЗМЕТИЧЕН МИКРОНИДЛИНГ НА МЕДИЦИНСКО НИВО

Тайната на Amiea Vytal Skin Microneedling System се крие в перфектното взаимодействие между най-модерната технология и естествените процеси на обновяване на кожата. Нищо не се обновява така перфектно, както кожата се обновява. Amiea Vytal Skin активира този процес. Като пионер в медицинския микронидлинг с над 20 години опит, ние разработихме система, която поставя нови стандарти в света на козметичния микронидлинг.

ЗАЩО MICRONEEDLING?

Получете незабавни и дълготрайни резултати. Microneedling като минимално инвазивно лечение против стареене предизвиква освобождаване на собствените растежни фактори на тялото, които се транспортират до повърхността на кожата. В резултат на това кожата е естествено стимулирана да се регенерира и да произвежда нов колаген, еластин и хиалуронова киселина.

Резултатите са:
  • Минимизирани пори и сияен тен на кожата
  • Намалени линии, бръчки и възрастови петна
  • Съживена и рехидратирана кожа
  • и още много …

За повече информация свържете се с нас :
+359 888 355 123
Ние ви доставяме най-доброто качество, за да улесним живота ви. Няма значение дали сте начинаещ, напреднал практикуващ или професионалист с дългогодишен опит – ние ви предоставяме инструментите, които да ви изведат по пътя към успеха.
 ИМАЙТЕ ВСИЧКО С AMIEA
  MADE IN GERMANY
Безплатна доставка на поръчка над 100лв.
Най-добра цена
Гарантирано качество
Перфектно обслужване