AMIEA - НАЙ-ДОБРОТО КАЧЕСТВО ПРОИЗВЕДЕНО В ГЕРМАНИЯ - AMIEA
Безплатна доставка при поръчка над 100 лв. до офис на спиди
PMU logo

AMIEA

НАЙ-ДОБРОТО КАЧЕСТВО ПРОИЗВЕДЕНО В ГЕРМАНИЯ
Аmiea ви предоставя най-добрите устройства, цветове и касети, налични в целия свят. Нашите екипи за обслужване и поддръжка Ви помагат да разгърнете пълния си потенциал. С помощта на нашите програми за обучение и развитие можете да се възползвате от най-новата информация и най-добрата експертиза за тенденциите и техниките, налични навсякъде.

Ние посвещаваме цялата си страст, за да ви предоставим най-доброто качество, от което се нуждаете, за да успеете като художник по микропигментация. В продължение на едно десетилетие най-доверените и известни художници разчитат на нашето съкровище. Всички наши устройства и продукти са разработени и произведени в Германия. Ние доставяме само висококачествени материали и съставки и използваме най-съвременно оборудване в нашата собствена фабрика в Берлин.

Ние сме сертифицирани по ISO 13485, следвайки медицинските стандарти. Ето защо, нашите накрайници и предпазни касети, както и нашите пигменти позволяват на посветения художник да постигне изключителни, дълготрайни резултати чрез най-голяма прецизност, най-ниски вибрации, точни пробиви и перфектно навлизане на мастило.
ИНОВАЦИЯ - ВИНАГИ СТЪПКА НАПРЕД
AMIEA ИЗСЛЕДВАНЕ И РАЗВИТИЕ
ИНОВАЦИИТЕ СА НАШАТА СТРАСТ; СЪВЪРШЕНСТВОТО Е НАШАТА ЦЕЛ. ЕТО КАК НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА РЕВОЛЮЦИОНИЗИРАМЕ ПАЗАРА, НАПРИМЕР С НАЙ-ТИХОТО ОБОРУДВАНЕ С НАЙ-НИСКИ ВИБРАЦИИ, РЕВОЛЮЦИОННИ ФУНКЦИИ КАТО ЗАЩИТНА МЕМБРАНА, НАНОМОДУЛИ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ЦВЕТОВЕ.

Изследванията и разработките са един от ключовите стълбове на нашата изключителна пазарна позиция и ви носи успех. Като технологичен новатор, ние притежаваме множество патенти и инвестираме значителни суми в разработването на съществуващи и нови продукти. Ние непрекъснато актуализираме нашата гама и сме гъвкави и гъвкави в отговор на променящите се законови изисквания.

Индустрията за здраве и красота стои начело на нова ера: дигитализация. Гледайки напред в бъдещето, нашите интелигентни продукти и процеси ще ви помогнат да работите по-ефективно и по-съобразено с нуждите на вашите клиенти.
ПЕРФЕКТНИ ЦВЕТОВЕ ЗА ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ
Всеки е различен. И нашите различия са тези, които ни правят това, което сме. В този смисъл всички ние въплъщаваме истинското съвършенство. Едва когато приемем това и се стремим да подчертаем себе си по автентичен начин, оставаме себе си и оставаме верни на своята личност. amiea ви подкрепя в това, като предлага две линии с мощни, определящи характера цветове за перманентен грим, включително специални цветове за устните. Работихме заедно с визионерски художници, за да разработим новата Evolutionline и по този начин да създадем нещо наистина иновативно. Междувременно нашите експерти са оптимизирали формулата за Organicline и го актуализира за 21-ви век. Тази цветова линия, в която художниците вярват от години, сега върши още по-добра работа за подчертаване на уникалния характер на всички клиенти.

Разработихме иновативен свързващ материал за цветовете, който улеснява нанасянето на органичните пигменти върху кожата. Можете да постигнете перфектни резултати с цветовете благодарение на техния подобрен вискозитет и пигментен поток. Цветовете не изсъхват толкова бързо, за да можете да пигментирате по-удобно.
EVOLUTIONLINE
Нашата нова линия е разработена вътрешно от експерти, заедно с международни художници и майсторски треньори, използвайки нашата най-модерна пигментна технология. Всички цветове имат вътрешен корекционен фактор за противовес на всяко потенциално зарастване на червено или сиво. Те са оптимизирани за най-фините щрихи на косата и пудриращи ефекти.

LIP PIGMENTS
EYEBROW PIGMENTS
EYELINER PIGMENTS
CORRECTIVE PIGMENTS
FINDING THE PERFECT COLOR FOR YOUR CLIENT WITH OUR EASY-TO-USE ONLINE COLOR FINDER.
Selecting the perfect color for your client will never be a problem again. Our intuitive online tool will support you in selecting a color proposal, based on skin type, skin tone, and natural hair color. You and your client will have the option to choose from over 60 colors in our ORGANICLINE, and from over 30 colors in our EVOLUTIONLINE.

www.color.amiea.com
ORGANICLINE
Нашата най-доверена линия получи значително подобрение на производителността през 2018 г., предоставяйки ви персонализирано съвършенство на цветовете с най-високо качество. Формулиран без железни оксиди, той е предназначен за вежди, устни, очни линии и парамедицински процедури. Потенциалната миграция на пигмент е сведена до минимум. Ние използваме иновативен разтворител, който е специално разработен за улесняване на доставянето на пигмент в кожата. Изсушаването по време на процедурата е значително намалено.

LIP PIGMENTS
EYEBROW PIGMENTS
CORRECTIVE PIGMENTS
СТАНЕТЕ ПОСЛАНИК ЗА ВАШАТА СТРАНА
Всяка година през септември започваме състезание в социалните медии, където можете да покажете своя артистичен и онлайн маркетинг талант на целия свят. След два месеца на състезание, глобално жури от известни PMU артисти и лидери на amiea гласува за по един „посланик на amiea“ за всяка участваща страна. Като победител, вие ще представлявате страната си за следващата година в света на amiea онлайн и офлайн. Ще бъдете поканени да предприемете ексклузивно пътуване до нашата централа на amiea в Берлин, както и да получите персонализирано кариерно обучение, специфична маркетингова подкрепа и изключителен достъп до бъдещи продукти, преди някой друг да го получи.
ПОКАЖЕТЕ СВОЯ ТАЛАНТ
Присъединете се към националните шампионати за „AMIEA TALENT“ , за да станете „НАЦИОНАЛЕН ТАЛАНТ НА AMIEA“. Това ще бъде вашата възможност да покажете таланта си пред целия свят в „GLOBAL AMIEA TALENT“ шампионат”.
Ние ви доставяме най-доброто качество, за да улесним живота ви. Няма значение дали сте начинаещ, напреднал практикуващ или професионалист с дългогодишен опит – ние ви предоставяме инструментите, които да ви изведат по пътя към успеха.
 ИМАЙТЕ ВСИЧКО С AMIEA
  MADE IN GERMANY
Безплатна доставка на поръчка над 100лв.
Най-добра цена
Гарантирано качество
Перфектно обслужване