Поверителност на личните данни - AMIEA
Безплатна доставка при поръчка над 100 лв. до офис на спиди
PMU logo
Поверителност на личните данни
СТОЕВА 2020 ЕООД се ангажира да гарантира поверителността на непубличната информация и личните данни, предоставени от всички ПОТРЕБИТЕЛИ и от всички посетители и ползватели наелектронен магазин www.mgscosmetics.com.

Предоставените от ПОТРЕБИТЕЛИТЕ лични данни се администрират изцяло от “СТОЕВА 2020 ” EООД, вписано в Търговския регистър към Агенция по вписванията под ЕИК 206158991 , със седалище и адрес на управление в гр. Хасково, ТУТРАКАН, 2, ет. 1, тел.за контакт 0888 355 133; 0877786699 и електронна поща: mgscosmetics.office@gmail.com.
ПОТРЕБИТЕЛИТЕ предоставят доброволно следните лични данни:

Клиентски данни, необходими за регистрация – име, фамилия, електронна поща, телефон и парола. Данните са необходими за достъп на ПОТРЕБИТЕЛЯ до персоналния му профил, за да бъде идентифициран от СТОЕВА 2020 и за кореспонденция. Данните за регистрация се съхраняват на сървъра mgscosmetics.com за неопределено време. За да се откаже ПОТРЕБИТЕЛЯТ от съхраняването на неговите данни, следва да заяви това на електронна поща : mgscosmetics.office@gmail.com.

Клиентски данни, необходими за поръчка и доставка – име, фамилия, електронна поща, адрес за доставка и телефон за връзка. Предоставят се и на куриерските фирми с цел изпълнение на доставките. Данните за регистрация се съхраняват на сървъра на mgscosmetics.com за неопределено време. За да се откаже ПОТРЕБИТЕЛЯТ от съхраняването на неговите данни, следва да заяви това на електронна поща: mgscosmetics.office@gmail.com.

Други данни – освен посочената по-горе информация, СТОЕВА 2020 събира информация индиректно чрез използване на кукита (бисквитки – cookies), разгледани по-долу в настоящите Общи условия.

ПОТРЕБИТЕЛИТЕ се задължават да подават достоверна информация и данни, свързани с осигуряването на доставката на продуктите и уведомяват незабавно СТОЕВА 2020 при невъзможност да получат същите. При промени в предоставената информация по т.52 ПОТРЕБИТЕЛИТЕ се задължават да актуализират данните си своевременно.

ПОТРЕБИТЕЛИТЕ се задължават незабавно да уведомяват СТОЕВА 2020 за всеки нерегламентиран достъп до данните им, както и за всички действия, свързани с използване на потребителското им име и парола.

СТОЕВА 2020 може да използва личните данни единствено и само за целите на извършваните от дружеството услуги, като същите по никакъв начин не се предоставят на трети лица. СТОЕВА 2020 не извършва търговски сделки или друг тип прехвърляне към трети лица на личните данни на ПОТРЕБИТЕЛИТЕ.

СТОЕВА 2020 може да предостави лични данни, само в случаите, когато това се изисква със закон или когато тези данни са изискани от страна на правораздавателните органи и полицията с цел предотвратяване и/или разкриване на престъпление .
Ние ви доставяме най-доброто качество, за да улесним живота ви. Няма значение дали сте начинаещ, напреднал практикуващ или професионалист с дългогодишен опит – ние ви предоставяме инструментите, които да ви изведат по пътя към успеха.
 ИМАЙТЕ ВСИЧКО С AMIEA
  MADE IN GERMANY
Безплатна доставка на поръчка над 100лв.
Най-добра цена
Гарантирано качество
Перфектно обслужване